Wandelclubje

Beste witbrant bewoners,

Ons wandelclubje wat al sinds 2005 bestaat is nog op zoek naar nieuwe leden. We lopen iedere derde donderdag van de maand 10 kilometer hier in de omgeving. De leeftijden liggen tussen de 55 en 70 jaar maar in principe is iedereen welkom. Voor informatie kunt U terecht bij Riekie Tetteroo, telefoon 013-5345180.

Beste medebewoners van de witbrant,

Beste mede wijk bewoners,ons wandelclubje is inmiddels uitgegroeid tot een echte wandelclub. We hebben nu meer dan 20 leden en deze komen zowel uit Witbrant Oost als West. Ze komen ook uit de Blaak en de Reeshof en de leeftijden liggen tussen de 40 en de 70 jaar. We starten nog steeds iedere derde donderdag om 9 uur vanaf de bussluis en als U zich wilt aanmelden dan kunt U dit doen bij Riekie Tetteroo, Abcoudestraat 56 telefoon 013-5345180.

 

Ons wandelclubje bestaat al weer meer dan een jaar. We wandelen nog steeds iedere derde donderdagochtend vanaf de bussluis. Het vertrek is steeds om negen uur. Ik heb ook een uitnodiging gestuurd aan de spoorzone. Maar tot op heden is daar nog geen aanmelding vandaan gekomen. Ons groepje is bijna 20 man sterk en reuze gezellig.

Om U aan te melden bel dan met 013-5345180 Riekie Tetteroo Abcoudestraat 56.Als U nog vragen heeft over bovenstaande kunt U mij natuurlijk ook bellen. Bedankt. Riekie Tetteroo